14 noiembrie, 2010


Ochii albastri
Desi toata lumea isi doreste sa aiba ochi albastri, persoanele cu ochi albastri nu sunt de obicei persoanele care reusesc cel mai bine in viata. Nu sunt persoane deosebit de preocupate de cariera si in general sunt destul de emotive.

Persoanele cu ochi albastri vor fi deosebit de romantice si de emotionale. Se bazeaza in situatii limita mai mult pe intuitie decat pe logica si sunt mai degraba impulsive decat cugetate si analitice. Nu sunt nici foarte critice si nici nu le place sa analizeze lucrurile in profunzime.

In general, persoanele cu ochi albastri sunt destul de emotive si timide, neputandu-se exterioriza prea usor. Nu sunt in general prea sociabile si le este greu sa intretina relatii cu cei din jur intr-o prima faza.

O data ce au inceput sa se obisnuiasca cu anturajul vor deveni mai calde, dar nu sunt totusi genul care sa lege prietenii de lunga durata. Familia si dragostea sunt foarte importante pentru ei si in aceste domenii nu vor da in nici un caz dovada de superficialitate.

Ochii caprui
In jurul nostru, persoanele cu ochi caprui sunt cele care predomina. Culoarea este la fel de intensa, se spune, ca si personalitatea. Culoarea capruie a ochilor imprima personalitatii hotarare si ambitie.

Persoanele cu ochi caprui sunt deosebit de perseverente si fac totul pentru a obtine ceea ce isi doresc. Sunt adevarati luptatori si se concentreaza foarte mult pe cariera si pe obtinerea bunastarii materiale. Sunt persoane analitice si rationale, care se bazeaza in viata si in confruntari pe analiza logica.

In ceea ce priveste relatiile, sunt in general persoane extrovertite, sincere si generoase. Le place sa intretina relatii de durata si nu isi pierd timpul cu relatii superficiale, de pe urma carora vor ramane doar amintiri si nimic altceva.

Persoanele cu ochi caprui sunt deosebit de energice, mereu in priza si foarte organizate. Marele lor defect va fi insa incapacitatea de a-si exprima sentimentele. Desi sunt sociabili si leaga prietenii foarte usor, nu sunt genul de persoane calde, care sa exprime usor ceea ce simt. Un alt defect ar fi inconstanta in relatii. Nu sunt deosebit de fidele si este foarte greu pentru ei sa ramana mai mult timp prinsi in aceeasi relatie.

Ochii verzi
Persoanele cu ochi verzi sunt in general misterioase si deosebit de senzuale. Stiu sa flirteze si le este foarte usor sa seduca. Temperamentali si pasionali, cei cu ochi verzi vor reusi foarte usor sa ii atraga pe cei din jurul lor.

Nu sunt excesiv de ambitiosi, dar sunt perseverenti si tenace. Atunci cand si-au fixat un obiectiv il vor urma pana la capat. Stiu sa isi urmareasca scopurile si sunt deosebit de iscusiti in afaceri. Nu pot fi opriti prea usor atunci cand si-au pus ceva in cap.

In relatiile de dragoste, sunt constanti si fideli atunci cand sunt convinsi ca si-au gasit jumatatea. Au un apetit sexual foarte ridicat si pot fi destul de posesivi. Dragostea este pentru ei o prioritate si nu vor sta intr-o relatie daca aceasta nu va exista.

Din pacate, persoanele cu ochi verzi au doua defecte majore: nesinceritatea in relatiile cu cei din jur si instinctul vindicativ. Atunci cand cineva le-a facut un rau, urmarea nu poate fi din punctul lor de vedere decat razbunarea. Sunt orgoliosi si nu pot lasa o fapta sa treaca nepedepsit


Negru – Persoanele cu ochii negri sunt foarte hotarate, iar convietuind alaturi de ele poate fi foarte tumultos, dar in acelsi timp foarte interesant.

Albastru inchis – aceasta culoare spune ca posesoarea este o persoana puternica sexuala, intr-un sens bun al cuvantului. Oamenii cu ochii albastri sunt deasemenea blanzi si sensibili. In acelasi timp, acele persoane care au ochii intr-o nuanta deschisa de albastru au o placere in a flirta cu sexul opus.

Ce spune forma ochilor mei?

Spatiu inegal intre ochi – Persoanele cu diferente distinctive intre ochi sunt capabile sa vina inatotdeauna cu idei noi, privite dintr-o perspectiva cu totul diferita. Sunt ingenioase, le place sa analizeze si folosesc gandirea laterala la rezolvarea multor situatii. In alte cuvinte, ele ofera solutii unice in orice imprejurare.

Ochi egali – Femeile care au un spatiu egal intre ochi dispun de o judecata echilibrata si de o perspectiva clara asupra lumii.

Ochii apropiati – Persoanele care au ochii apropiati au un aspect dramatic si pasional. In schimb s-ar putea sa nu fie foarte deschisi fata de oameni in general. Deasemenea au tendinta de a depinde de alte persoane si nu fac fata la stres foarte usor.

Ochii departati – Acest portret se potriveste persoanelor intense, posesive si chiar cu un simt acut de observatie. Femeile cu ochi departati sunt deasemenea idealiste, creative si romantice.

Ochii oblici – Exista doua tipuri de ochi oblici. Primul in care linia ascendenta a ochiului incepe de la nas (ochi de pisica), care "descopera" o persoana care ar face orice ca sa obtina tot ce-si doresc.

Al doilea tip, cand linia ochiului este descendenta de la nas. Persoana care "poseda" asemenea ochi este putin autocritica si foarte compasionala.
Deasemenea sunt aproape incapabili sa spuna "nu".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu